ZorgkaartNederland

Waarom ZorgkaartNederland?

ZorgkaartNederland biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Alles staat op één plek. Zorgconsumenten hoeven dus niet langer op verschillende websites te zoeken naar de zorg van hun keuze.

Deze website biedt u tevens de gelegenheid om uw zorgverlener en/of een zorgorganisatie (ziekenhuis, praktijk, zorgcentrum) te waarderen. Hiermee helpt u andere bezoekers die op zoek zijn naar een zorgverlener. Ook geeft u zorginstellingen en zorgverleners praktische suggesties voor het verder verbeteren van hun dienstverlening. ZorgkaartNederland biedt u een objectief en betrouwbaar referentieplatform met betrekking tot consumentenervaringen in de gezondheidszorg.

 

Kwaliteit overzichtelijk gepresenteerd

Op internet is het aanbod van zorg in uw regio versnipperd. Dit maakt het lastig de zorg te vinden die het best aansluit bij uw specifieke situatie. Ook is het vaak onmogelijk om op één plek de kwaliteitsinformatie, kwaliteitsonderzoeken en/of ervaringen van derden te vinden.

ZorgkaartNederland houdt het aanbod van zorgaanbieders op één website bij, samen met (verwijzingen naar) kwaliteitsgegevens. Ook vragen we uw mening over onderwerpen die u in de zorg belangrijk vindt, op deze manier maken we een belangrijke stap naar een transparant en genuanceerd overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Met als uiteindelijk doel de kwaliteit van de zorg zo goed mogelijk in kaart te brengen.

 

Hoe werkt ZorgkaartNederland?

Onderstaand animatiefilmpje legt uit hoe ZorgkaartNederland werkt.

 

Voor zorgaanbieders

Voor professionals in de gezondheidszorg biedt ZorgkaartNederland.nl niet alleen een betrouwbaar overzicht van patiënt waarderingen. De website, samengesteld uit een brede reeks van openbare informatiebronnen, fungeert tevens als een handige (verwijs)functie naar andere zorgprofessionals en organisaties. Staat u nog niet op deze site, en wilt u vermeld worden op ZorgkaartNederland? Meld u dan nu aan.

ZorgkaartNederland biedt u bovendien de mogelijkheid om uw instelling, praktijk, specialismes en bijzondere vermeldingen onder de aandacht te brengen. En om actief waarderingen van uw eigen patiënten uit te vragen en te monitoren. Dit kan met het ZorgkaartNederland pakket voor zorginstellingen of praktijken.

Partners van ZorgkaartNederland