Naar de navigatie Naar de inhoud

Workshop voor pakkethouders

Aan het eind van deze maand hopen we op ZorgkaartNederland de 800.000ste patiëntenwaardering te plaatsen. Als gebruiker van een beheerpakket van ZorgkaartNederland kent u als geen ander de waarde van die waarderingen.

Om die waarde te behouden en te vergroten, werken wij elke dag aan het verder verbeteren van de website. Daarbij willen we graag leren van de ervaringen van onze gebruikers, zowel positief als negatief. We horen graag wat er beter kan en wat u nog mist in de beheeromgeving voor de houders van beheerpakketten. 

Daarom nodigen wij u als actieve gebruiker uit voor een kleinschalige, interactieve workshop op donderdag 20 februari. 

De workshop vindt plaats in het kantoor van de Patiëntenfederatie aan de Orteliuslaan in Utrecht en bestaat uit twee sessies.

- Een middagsessie voor instellingen van 13:30 tot 15:30 uur (inloop vanaf 13:00 uur)
- Een avondsessie voor praktijken van 18:00 tot 20:00 uur (inloop vanaf 17:30 uur)

Tijdens de inloop zal een broodjesmaaltijd worden geserveerd.

Vragen die aan de orde zullen komen, zijn onder andere:
Wat zijn de belangrijke features voor u, hoe vaak gebruikt u die, waar loopt u tegenaan in het gebruik, wat mist u nog, etc.
Daarnaast willen we graag enkele van onze ideën voor nieuwe features aan u voorleggen.
We hopen dat u bereid bent om hierover met ons mee te denken.

In verband met het reserveren van de maaltijden willen we u vragen om ons uiterlijk maandag 17 februari te laten weten of u erbij bent. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar adviseurs@zorgkaartnederland.nl Bij dit mailadres kunt u ook terecht voor uw vragen over de workshop.

We hopen u te kunnen begroeten op 20 februari.