Belteam of interviewteam voor verpleeghuiszorg: 1+1 gratis

Geplaatst op 1 juli 2019 door - 832 keer bekeken

ZorgkaartNederland start vanaf 1 juli de actie 1 bel-/interviewteam +1 bel-/interviewteam gratis voor 250 bel- en 50 interviewteams in de verpleeghuiszorg. Wees er snel bij, want vol is vol.

Actie 1 belteam + 1 belteam gratisMet een bel- of interviewteam zet u interviewers in om telefonisch of op locatie cliëntervaringen te verzamelen om op ZorgkaartNederland te plaatsen. Dit kunnen ervaringen van bewoners zelf zijn, maar ook naasten en mantelzorgers kunnen hun ervaring met de zorg delen op ZorgkaartNederland.

 

Cliëntervaringen op ZorgkaartNederland

Cliëntervaringen verzamelen op ZorgkaartNederland is transparant en wordt realtime weergegeven. Alle cliëntervaringen, op ZorgkaartNederland waarderingen genoemd, zijn openbaar en komen snel na ophalen online te staan. De waarderingen geven de ‘kiezende’ cliënt inzicht in de ervaringen van anderen bij dit verpleeghuis. In de waarderingen geeft de cliënt feedback op de zorg: welke zaken gaan goed en waar is ruimte voor verbetering? Ook geven de waarderingen inzicht in de wensen en behoeften van uw patiënten/cliënten en hun naasten. Ze vormen zo een belangrijke bron voor kwaliteitsverbetering.

 

Doe ook mee:

 1. Meld uw organisatie aan via: https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/actie1+1zorgkaart.
 2. U krijgt een e-mail met een bevestiging van uw aanmelding of een volmelding.
 3. U vraagt bij één van de deelnemende meetbureaus twee belteams/interviewteams aan. Meer mag natuurlijk ook, maar deze actie kunnen wij op dit moment maar één keer per locatie aanbieden.
 4. Het meetbureau factureert bij Patiëntenfederatie Nederland één bel- of interviewteam en de overige bel- of interviewteams factureert het meetbureau bij u.

 

Voorwaarden

 • Start actie: 1 juli 2019
 • Vol is vol. Wanneer wij 250 aanvragen voor belteams en 50 aanvragen voor interviewteams hebben doorgekregen, stopt de actie. Bij de aanmelding van uw locatie bij ZorgkaartNederland geven wij het meetbureau een bevestiging of volmelding. Alleen wanneer het meetbureau een bevestiging ontvangt, kunt u van deze actie gebruik maken.
 • De bel- en interviewteams kunnen alleen worden afgenomen bij een meetbureau dat daarvoor door ZorgkaartNederland is goedgekeurd. Dat zijn op dit moment de volgende meetbureaus:
 • Voor een interviewteam vergoeden wij maximaal €400,- inclusief BTW. Op basis van onze ervaringen levert één interviewer 8 tot 10 waarderingen per dagdeel.
 • Voor een belteam vergoeden wij maximaal €720,- inclusief BTW. Op basis van onze ervaringen levert dit maximaal 40 waarderingen op per 100 telefoonnummers.
 • Per locatie mag u één keer van deze aanbieding gebruik maken.Er is 1 reactie geplaatst


 • Nelleke Louwerse | 8 juli 2019

  Stel dat ik onze organisatie aanmeld voor deze actie, is er dan een termijn waarbinnen deze van start moet gaan? Of kunnen we ons ook aanmelden voor een bel- of interview actie aan het eind van het jaar of begin volgend jaar?


Laat een reactie achter


Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland