Beoordeel vanaf vandaag uw cosmetisch arts

Geplaatst op 28 februari 2020 door - 583 keer bekeken

Foto Beoordeel vanaf vandaag uw cosmetisch arts

U kunt vanaf vandaag cosmetisch artsen beoordelen op ZorgkaartNederland. Door uw inzet kunt u toekomstige zorggebruikers helpen bij het kiezen van een cosmetisch arts die bij hen past.

Sinds december 2019 is het voor cosmetisch artsen mogelijk om zichzelf aan te melden bij het AGB-register. Dat register gebruiken wij om te checken of uw arts aan de belangrijkste beroepseisen voldoet. Inmiddels hebben zoveel cosmetisch artsen zich bij het AGB-register aangemeld, dat u wat te kiezen heeft.

Natuurlijk zaten wij bovenop deze ontwikkeling en hebben we het voor u mogelijk gemaakt om uw cosmetisch arts op ZorgkaartNederland te waarderen.

Beschermde titel

Er is veel maatschappelijke discussie geweest rondom cosmetisch artsen. Voor 1 juli 2019 kon iedere arts zich namelijk cosmetisch arts noemen. Dat leidde wel eens tot klachten en problemen. Sinds deze datum is het beroep cosmetisch arts echter een beschermde titel. Dat betekent dat u sinds die datum meer zekerheid heeft dat uw arts aan belangrijke eisen voldoet.

Zoek en waardeer

Bekijk vandaag nog of uw cosmetisch arts op ZorgkaartNederland staat. Het zou kunnen dat uw arts nog niet in onze lijst staat, omdat deze zich nog niet als cosmetisch arts in het AGB-register heeft ingeschreven. U kunt dat bij uw arts navragen.

Staat uw cosmetisch arts wel in het AGB, maar nog niet in de lijst? Meld deze dan bij ons aan, om anderen te helpen.


> Bekijk de lijst met cosmetisch artsen hier
Meld uw cosmetisch arts hier aan
> Lees hier wanneer een nieuw beroep op ZorgkaartNederland toegelaten wordt

 
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland