Dit kan de Top2020 voor u doen

Geplaatst op 10 november 2020 door - 348 keer bekeken

Foto Dit kan de Top2020 voor u doen

“Ik heb de award nog op de balie staan”, zegt plastisch chirurg Volkan Tanaydin van Betan Clinics in Groningen. Hij geniet nog altijd na van deelname aan de Top2019.

In 2019 stond zijn organisatie tussen de top 10 best gewaardeerde zelfstandige klinieken van ZorgkaartNederland. En dat maakt hem nog altijd trots, legt Tanaydin uit. 

Trots

“We zijn een relatief kleine organisatie”, zegt hij. “Als je met een klein team zo’n prestatie levert, dan ben je daar best een beetje trots op, ja.”

“Dat de organisatie klein is, maakt ook dat we snel kunnen handelen. Komt er vraag binnen, dan bellen we vaak direct terug. Dat zal er aan hebben bijgedragen. Maar de lat blijft even hoog liggen. We doen onze uiterste best om de koers vast te houden.”

Top2020

Ook voor de Top2020, voegt Tanaydin toe. “We hebben ons afgelopen jaar goed gered met mond-tot-mondreclame, maar we hebben de laatste tijd wel weer even gas gegeven voor de Top2020.”

(Het verhaal gaat onder de foto verder)

Volkan Tanaydin Betan Clinics

Meer motivatie en meer klanten

“Dat we in de Top2019 stonden heeft meer interne motivatie opgeleverd. Maar ook ongetwijfeld meer klandizie, door de Top2019-banner op onze website. We zouden willen dat andere reviewsites dat ook zo aanpakten.”

Online uitzending

Dit jaar maken we de winnaars van de ZorgkaartNederland Top 2020 bekend tijdens een interactieve online uitzending op dinsdag 1 december. De bekendmaking van de winnaars in de vier genomineerde categorieën wordt omlijst door diverse sprekers uit het medische veld.

Deelname is gratis maar inschrijving is noodzakelijk!

Wilt u weten wie dit jaar de beste waarderingen oogst? Schrijf u dan in voor ons online evenement en hoor het als eerste.
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland