Naar de navigatie Naar de inhoud

Een waardering maakt het verschil

Geplaatst op 7 juli 2022 door - 510 keer bekeken

Foto Een waardering maakt het verschil

De waarderingen op ZorgkaartNederland zitten vol met complimenten, maar ook met verbeterpunten. Deze verbeterpunten zijn voor zorgaanbieders erg waardevol: de tips die door patiënten en cliënten gegeven worden, helpen de zorg te verbeteren. De tips komen immers direct van ervaringsdeskundigen.

Een waardering op ZorgkaartNederland kan twee kanten op:

  1. u krijgt een compliment over wat er goed gaat. Dat is een mooie opsteker voor u en uw medewerkers. We zien vaak dat complimenten worden gedeeld in werkoverleggen en soms zelf worden ingelijst en opgehangen! Er zijn ook zorgorganisaties die positieve waarderingen delen op hun eigen websites of social media kanalen, als lovende aanbevelingen voor hun zorgorganisatie.
  2. u krijgt een tip, aanbeveling, of een kritische opmerking. Soms vertaalt zich dat in een negatieve waardering, maar meestal zijn deze tips of opmerkingen onderdeel van een algemeen positief verhaal. Tips, kritiek en verbeterpunten bieden concrete handvaten om aan de slag te gaan met het verbeteren van de dienstverlening. 

Wat de boodschap van de waardering ook is, de feedback is voor u als zorgprofessional altijd waardevol. Aarzel dan ook niet, en vraag cliënten en hun naasten om hun ervaringen te delen op ZorgkaartNederland. De waarderingen helpen andere cliënten met het kiezen van de best passende zorgaanbieder, en u krijgt betrouwbare en inzichtelijke feedback. Een win-winsituatie.

Hoe zo’n win-winsituatie in de praktijk werkt ziet u in het verhaal van Rico:

Deze video is tot stand gekomen met steun en medewerking van de LFB, KansPlus, IederIn en het LSR

Meer waarderingen ophalen? Lees de tips in ons Helpcentrum en ga direct aan de slag. 

In ons Helpcentrum vindt u ook tips voor het omgaan met en reageren op waarderingen. Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter

Nog geen reacties geplaatst


Laat een reactie achter

Website banner "Samen beslissen"