Naar de navigatie Naar de inhoud

Maak kans op een plek in de ZorgkaartNederland Top 2019

Geplaatst op 14 oktober 2019 door - 9916 keer bekeken

Foto Maak kans op een plek in de ZorgkaartNederland Top 2019

ZorgkaartNederland bestaat tien jaar en viert dat met de bekendmaking van de tien best gewaardeerde ziekenhuizen, klinieken en verpleeghuizen. Op 3 december wordt deze ZorgkaartNederland Top 2019 bekend gemaakt. Ook kans maken? Alle ziekenhuizen en klinieken met meer dan honderd waarderingen en verpleeghuizen met minimaal dertig waarderingen in 2019 doen mee.

Iemand die een ziekenhuis of kliniek waardeert op ZorgkaartNederland moet voor zeven vragen een cijfer geven. Bijvoorbeeld over het nakomen van afspraken, de behandeling of het luisteren naar de patiënt. Ook wordt aan de patiënt gevraagd of de hij de instelling zou aanbevelen aan anderen. Voor verpleeghuizen moet de patiënt zes vragen beantwoorden en aangeven of hij het verpleeghuis aanbeveelt.

Tot november waarderingen verzamelen voor Top 2019

Voor de Top 2019 tellen alle cijfers van de waarderingen in 2019 mee. De berekening is in november. Tot die tijd kunnen ziekenhuizen, klinieken en verpleeghuizen waarderingen verzamelen om in de ZorgkaartNederland Top 2019 te komen. Na de bekendmaking ’s ochtends volgt in de middag een symposium in Amersfoort. Hierin staat ZorgkaartNederland en het gebruiken en inzetten van waarderingen centraal.

De Top 2019 is de opvolger van de Patiëntvriendelijkheidsprijs. Hier ontving één zorgaanbieder per sector een prijs. Bij de Top 2019 ontvangen per sector de tien best gewaardeerde zorgaanbieders een prijs.

Meer dan 750.000 waarderingen online

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Hier delen mensen hun ervaringen met de zorg met elkaar. Het aantal mensen dat uitzoekt welke zorgaanbieder het beste bij hen past, groeit gestaag. Na tien jaar trekt de website bijna anderhalf miljoen bezoekers per maand. Er staan meer dan 750.000 waarderingen online.

ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland. Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ongeveer 200 patiëntenorganisaties. We behartigen de belangen van patiënten/cliënten en verstevigen hun positie in de spreekkamer, de politiek en het zorgstelsel.


Wat is uw ervaring met de zorg? Schrijf een waarderingEr zijn 9 reacties geplaatst

t.moore | 13 november 2019

I was attended every evening for a fortnight for a bacterial infectie after an operation on my right knee .The attention and care was first class it could not have any better .It was first class Thanks again

van Nunne | 11 november 2019

Als er één zorgverlener een kans moet maken voor een plek in de ZorgkaartNederland Top 2019 dan is het mondhygiënepraktijk Tilburg aan het Rosmolenplein in Tilburg. Wát een topteam! Zeer goed geschoold personeel- klant en servicegericht met altijd de klant centraal. Zij zorgen echt voor verwondering en bieden altijd nét iets meer dan men mag verwachten. GA ZO DOOR !!!!

Loes van Schajik Kuiper | 10 november 2019

Ben op 25 september jl geopereerd in Acibadem kliniek in Sloterdijk Amsterdam . Heb totale knieprothese gekregen . Mijn chirurg Dr. Nanne Kort heeft geweldig werk geleverd . Ook de verzorging was geweldig . Verpleegkundigen tijd en aandacht voor elke patiënt . En ik mocht ten alle tijden mijn arts bellen als ik met vragen zat of zich een probleem voordeed. Vond ik een enorme geruststelling . Alle lof !!

Ivonne Calis | 4 november 2019

Graag wil ik u melden dat de test en zorg bij GGZ Centraal in Nieuwegein uitstekend is! Zelf kom ik uit het Gooi en kon nergens zo snel terecht als in Nieuwegein! Binnen 1 dag de intake en testen gedaan met een duidelijke diagnose en een zeer goede begeleiding aangezien een echte angsthaas ben hebben zij mij goed opgevangen en alles duidelijk uitgelegd.

Waar ik al mijn hele leven tegenaan gelopen ben en niemand mij een duidelijke diagnose kon geven kreeg ik het daar dus wel.
Na verschillende therapeuten geweest te zijn en vele medicijnen geprobeerd en weer afgebouwd en weer opnieuw beginnen met alle bijwerkingen en erbij is er nooit een duidelijk antwoord gegeven.

Mijn hoogste cijfer is meestal een 8 maar bij deze geef ik een 10 !

sabine hofman-eisink | 17 oktober 2019

Ik ben in het SKB in Winterswijk opgenomen geweest op de afdeling van de longartsen. De opvang, begeleiding, uitleg over de behandeling door artsen en verpleegkundigen was uitstekend.
Ook de verzorging: zowel het medische, verpleegkundige, als de inwendige mens was EXcellent! Vandaar mijn cijfer -10-.

harrie didden | 17 oktober 2019

Wij hebben in Waalwijk mijn etz. Daarin kunnen we als patiënt alles zien wat er met ons gebeurt, zoals afspraken en uitslag van doctoren. Dit is subliem voor ons. Alles gaat onder het hoofdziekenhuis in Tilburg.

J vd Heijden | 17 oktober 2019

Wij zijn uiterst tevreden over ziekenhuis Bernhoven. Afspraken altijd met minimale wachttijd. Geweldig vriendelijk en behulpzame behandelaars en verpleging.

A.E. Stegers-Rens | 17 oktober 2019

Wij zijn zeer tevreden over verpleeghuis Magnushof in Schagen. Onze moeder is daar gedurende 2 1/2 jaar met veel warmte en goede zorg begeleid. Er is buiten de directe zorg aan haar ook veel aandacht via activiteiten, dankzij een fijne groep vrijwilligers. Op het einde (mijn moeder is eind januari overleden) konden mijn schoonzus en ik samen 24 uur p.d. bij haar blijven, ook samen slapen op haar kamer.

E.WESTERHOF | 25 september 2019

Ik ben zeer tevreden over Meander Amersfoort. Je wordt er prettig geholpen en erg goed verzorgd en begeleid. De laatste keer - in 2018 - heb ik 7 maanden in het ziekenhuis gelegen. Alle lof voor de verzorging en de begeleiding. De artsen waren en zijn erg duidelijk met tekst en uitleg. Alle lof.


Laat een reactie achter

Website banner "Samen beslissen"