Nog drie maanden korting op interviewteams in verpleeghuis

Geplaatst op 28 september 2020 door - 450 keer bekeken

Foto Nog drie maanden korting op interviewteams in verpleeghuis

U heeft nog eens drie maanden de tijd gekregen om tegen het gereduceerde tarief van 50% een interviewteam in te schakelen voor uw verpleeghuiszorg.

Met een bel- of interviewteam zet u interviewers in om telefonisch of op locatie cliëntervaringen te verzamelen voor op ZorgkaartNederland. Omdat u niet zelf uw cliënten bevraagt, is een interviewteam de meest transparante en onafhankelijke manier om de reacties van uw bewoners of hun naasten in kaart te brengen.

Eerder dit jaar gaven wij aan dat de interviewteams vol waren en deze niet meer aangevraagd konden worden. Wij hebben echter alsnog een manier gevonden om de interviewteams weer aan te kunnen bieden.

Voorwaarden

Alle organisaties die op ZorgkaartNederland genoemd staan als verpleeg- en verzorgingshuis, particulier woonzorgcentrum, hospice of zorghotel kunnen van deze actie gebruik maken.

Op dit aanbod zijn verder dezelfde voorwaarden van toepassing is als eerder dit jaar:

  • U dient voor 1 januari 2021 gebruik te maken van deze actie. De bel- en interviewteams worden dus in 2020 ingezet. Bent u later, dan vervalt deze korting.

  • Vol is vol. We zullen aangeven wanneer de actie vol is. Bij de aanmelding van uw locatie bij ZorgkaartNederland geven wij het meetbureau een bevestiging of volmelding. Alleen wanneer het meetbureau van ons een bevestiging ontvangt, kunt u van deze actie gebruik maken.

  • De bel- en interviewteams kunnen alleen worden afgenomen bij een meetbureau dat door ZorgkaartNederland is goedgekeurd.

  • Voor een interviewteam vergoeden wij maximaal €200,- inclusief BTW. Op basis van onze ervaringen levert één interviewer 8 tot 10 waarderingen per dagdeel.

  • Voor een belteam vergoeden wij maximaal €400,- inclusief BTW. Op basis van onze ervaringen levert dit maximaal 40 waarderingen op per 100 telefoonnummers.

Combi-deal

Een aanvullende voorwaarde is het gebruikmaken van de combi-deal. De korting voor de interviewteams is alleen beschikbaar, mits u het interviewteam in combinatie met een belteam aanvraagt. Vraagt u een interviewteam aan én een belteam, krijgt u op beide teams 50% korting.

Doe mee

  1. Vraag bij een meetbureau een offerte aan voor de inzet van bel- of interviewteams.
  2. Na onze goedkeuring, stuurt het meetbureau u een offerte waar deze actie in is opgenomen.
  3. De bel- en interviewteams worden in 2020 ingezet.

Maatwerk mogelijk

Werkt u bij een kleine zorginstelling? Dan heeft u mogelijk een te klein aantal bewoners om een interviewteam en een belteam in te zetten. Neem dan contact op met het meetbureau van uw voorkeur. Zij denken mee over de oplossing.
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland