Naar de navigatie Naar de inhoud

Nog één week tot ZorgkaartNederland Top 2021

Geplaatst op 29 november 2021 door - 1522 keer bekeken

Foto Nog één week tot ZorgkaartNederland Top 2021

Dinsdag 7 december vindt de Top 2021 plaats. En op maandag sluit om 12u de inschrijving. U heeft dus nog een week om zich aan te melden.

Op dinsdag 7 december maken we de best gewaardeerde zorgorganisaties van 2021 bekend. En net als vorig jaar hebben we een zorgsector toegevoegd aan het rijtje sectoren die we een podium willen geven. Naast de sectoren wijkverpleging, ziekenhuizen, klinieken en verpleeghuiszorg, maken we dit jaar ook bekend welke van de 9312 fysiotherapiepraktijken op ZorgkaartNederland de 10 best gewaardeerde van Nederland zijn. 

Online bijeenkomst

De bekendmaking van de Top 2021 vindt net als vorig jaar volledig online plaats. We zenden uit vanaf erfgoedlocatie Mariënhof in Amersfoort.

Tijdens onze bijeenkomst kunt u zich door onze sprekers van binnen én buiten het zorgdomein laten inspireren en sparren over brede actuele thema's. Carlijn Postma zal ons meenemen in de wereld van de verhalen waar je maar geen genoeg van kunt krijgen en Berend van der Kolk zal onze drang naar meten vanuit diverse hoeken belichten.

Lees verder onder de afbeelding

De waarde van meten

Programma

14:00u  Opening door dagvoorzitter Anita Witzier
14:15u  Carlijn Postma over Bingemarketing
14:45u  Berend van der Kolk over De Meetmaatschappij
15:15u  Gebruikers van ZorgkaartNederland delen hun ervaringen
15:45u  Afsluiting

Tussen de diverse programmaonderdelen door, maken we de tien best gewaardeerde zorginstellingen in de vijf genomineerde categorieën bekend.

Dagvoorzitter Anita Witzier

Rondom de 1 miljoenste waardering op ZorgkaartNederland bleek afgelopen zomer weer hoe belangrijk zorgorganisaties en hun zorg voor patiënten zijn. Ook voor bekende patiënten. Enkele daarvan deelden deze zomer in een video waarom zij voorstander zijn van ons platform.

Tv-presentatrice Anita Witzier vertelde in de video dat ze voor zowel patiënten als zorgverleners de meerwaarde van ZorgkaartNederland ziet:

"ZorgkaartNederland helpt anderen om een gerichte keuze te maken. En zorgverleners krijgen input voor verbetering. Wat mij betreft een win-win-situatie. Dus maak er gebruik van."

Aangezien Anita ook een schitterende staat van dienst heeft als dagvoorzitter en presentatrice, hebben wij haar gevraagd om de feestelijke online bijeenkomst te leiden.

Daar wilt u toch bij zijn?

Na inlog hoeft u niets te doen. U kunt gewoon het programma volgen. Mocht u tussentijds vragen hebben, dan kunt u die kwijt in de chat.Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter

Nog geen reacties geplaatst


Laat een reactie achter

Website banner "Samen beslissen"