Voor u geselecteerde apps en websites voor Astma

Geplaatst op 20 maart 2017 door - 370 keer bekeken

Foto Voor u geselecteerde apps en websites voor Astma

Hotels boeken, een studie volgen, kleding kopen, een verhuizing doorgeven, contact met vrienden of familie, solliciteren, onze bankzaken regelen: bijna iedereen doet elke dag wel iets met internet of een smartphone. We weten inmiddels simpelweg niet beter dan dat computers, tablets en mobiele telefoons onze wereld vergroten. Alles is met een muisklik van ons verwijderd. Het is dan ook niet raar dat je internet en andere digitale techniek ook steeds vaker terug ziet in de zorg. We spreken daarbij over digitale zorg of eHealth.

 

Digitale zorg bij astma

Ook voor astma zijn er veel mogelijkheden met digitale zorg. En de ontwikkelingen gaan hard. Denk aan het bijhouden van uw piekwaarden of uw symptomen met behulp van uw smartphone. Of een slimme inhalator die een astma aanval kan voorspellen. Deze initiatieven kunnen u ondersteunen bij uw ziekte en het leven hier en daar wat makkelijker maken.

DigitaleZorgGids.nl

Om de mogelijkheden op het gebied van digitale zorg voor u bij te houden is de website DigitaleZorgGids.nl ontwikkeld. Dit is net als Zorgkaart Nederland een initiatief van Patientenfederatie Nederland. Op deze site geven wij u onafhankelijk advies over welke apps en websites u als diabetes patiënt kunt gebruiken.

Bekijk via deze link wat digitale zorg voor u als astma patiënt kan betekenen.
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland