Voor u geselecteerde apps tijdens uw zwangerschap

Geplaatst op 10 april 2017 door - 298 keer bekeken

Foto Voor u geselecteerde apps tijdens uw zwangerschap

Hotels boeken, een studie volgen, kleding kopen, een verhuizing doorgeven, contact met vrienden of familie, solliciteren, onze bankzaken regelen: bijna iedereen doet elke dag wel iets met internet of een smartphone. We weten inmiddels simpelweg niet beter dan dat computers, tablets en mobiele telefoons onze wereld vergroten. Alles is met een muisklik van ons verwijderd. Het is dan ook niet raar dat je internet en andere digitale techniek ook steeds vaker terug ziet in de zorg. We spreken daarbij over digitale zorg of eHealth.

 

Digitale zorg tijdens uw zwangerschap

Tijdens uw zwangerschap biedt digitale zorg veel mogelijkheden. Zo zijn er erg veel apps te downloaden die u kunnen helpen tijdens uw zwangerschap. Denk aan apps die inzicht geven in de groei van uw kindje of apps die u vertellen wat u wel en niet kunt eten tijdens deze periode.

DigitaleZorgGids.nl

Om de mogelijkheden op het gebied van digitale zorg voor u bij te houden is de website DigitaleZorgGids.nl ontwikkeld. Dit is net als Zorgkaart Nederland een initiatief van Patientenfederatie Nederland. Op deze site geven wij u onafhankelijk advies over welke apps en websites u tijdens uw zwangerschap kunt gebruiken.

Bekijk het overzicht via deze link.
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland