Wat kan Patiëntenorganisatie Transvisie voor mij betekenen?

Geplaatst op 29 juni 2018 door - 180 keer bekeken

Foto Wat kan Patiëntenorganisatie Transvisie voor mij betekenen?

Patiëntenorganisatie Transvisie zet zich in voor mensen met vragen rondom hun genderidentiteit en voor hun familie, naasten en relevante omgeving. Genderdysforie heeft veel invloed op het leven en functioneren van transgender mensen en de mensen in hun directe omgeving, zoals partners, kinderen, ouders, etc.

Heeft u behoefte aan meer informatie over genderdysforie? Of aan een luisterend oor van een lotgenoot? Dan kunt u daarvoor terecht bij Transvisie.

Wat doet Transvisie?

  • Transvisie strijdt voor betere zorg met beperkte wachttijden. Dat doet Transvisie zo mogelijk samen met behandelaars, zorgverzekeraars, ministerie, zusterorganisaties en natuurlijk de mensen uit de doelgroep.
  • Transvisie geeft informatie over alle vormen van transgenderzijn en de gevolgen daarvan op het leven van mensen. Informatie wordt verstrekt:
  • Transvisie organiseert zelfhulp in de vorm van bijeenkomsten en individueel contact, onder leiding van ervaringsdeskundige medewerkers. Dit zijn mensen die zelf te maken hebben met transgenderzijn. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor transgender mensen, voor zoekende mensen, voor partners, kinderen, ouders, broers, zussen, etc. (https://www.transvisie.nl/lotgenoten/)


Steun Transvisie en word donateur

Transvisie is een patiëntenorganisatie waar alleen maar vrijwilligers werken. Transvisie ontvangt voor haar werkzaamheden subsidie en wordt verder ondersteund door donateurs en giften. Word donateur voor € 25 euro per jaar en help op die manier Transvisie helpen. Zie https://www.transvisie.nl/doneren/

 
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland