Wat kan Stichting JIJ voor mij en mijn naasten betekenen?

Geplaatst op 17 augustus 2018 door - 113 keer bekeken

Foto Wat kan Stichting JIJ voor mij en mijn naasten betekenen?

Een eetstoornis of eetprobleem komt voor in alle vormen en maten. Want iedereen is verschillend, net als een eetprobleem dat kan zijn. Vaak zie je niet aan iemand dat hij of zij een eetprobleem heeft, Maar mensen met een eetprobleem denken vaak anders over henzelf en/of eten. Stichting JIJ weet hoe jij je voelt als je een eetprobleem hebt.

Wat doet Stichting JIJ voor jou?

Stichting JIJ biedt mensen met een eetprobleem of eetstoornis makkelijk toegankelijke, anonieme hulp. Daarnaast bieden we begeleiding als je herstelt van een eetprobleem. Vanuit twee locaties in Rotterdam werkt Stichting JIJ met meer dan 60 vrijwilligers, waarvan 40 getrainde mensen die weten hoe het is om een eetstoornis te hebben. Zij zetten hun persoonlijke ervaring met het omgaan met en het herstellen van een eetprobleem graag in om jou te helpen. Dit doen ze door zelfhulpgroepen en individuele begeleiding in het inloophuis aan te bieden. In het inloophuis organiseren we ook verschillende activiteiten, workshops en trainingen voor je. Ook kun je hier rustig langskomen voor een kopje koffie, afleiding en gezelligheid. In overleg kijken we met jou waar jij je goed bij voelt.

Behalve ons inloophuis hebben we ook een informatie- en adviespunt. Daar kun je Stichting JIJ  tijdens spreekuren of op afspraak bereiken.

Daarnaast is Stichting JIJ actief met het geven van voorlichting op bijvoorbeeld scholen of bij huisartsen. Ook kunnen we de mensen om jou heen helpen om beter om te gaan met jouw eetstoornis.

Voor meer informatie over Stichting JIJ, het aanbod, uitganspunten en de diverse projecten kun je terecht op www.stichting-jij.nl. Daarnaast kun je bij vragen uiteraard vrijblijvend contact opnemen via info@stichting-jij.nl

 
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland