Naar de navigatie Naar de inhoud

Wat vind jij van je zorgverzekeraar?

Geplaatst op 25 oktober 2022 door - 1334 keer bekeken

Foto Wat vind jij van je zorgverzekeraar?

Aan het einde van het jaar is het weer tijd om na te denken over de zorgverzekering voor het volgende jaar. Misschien zit je goed, maar misschien denk je aan overstappen. Het kiezen van een zorgverzekeraar is soms ingewikkeld, maar het helpt je als je weet hoe anderen hun zorgverzekeraar ervaren. Als jij je ervaring deelt, help je anderen met kiezen.

Jouw mening doet er toe

Waar baseer je de keuze voor een zorgverzekering op? De premie? De vergoedingen van een aanvullende verzekering? Welke zorg er is gecontracteerd? Natuurlijk. Maar denk je ook naar bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, zorgadvies of de kwaliteit van de website?

De kwaliteit van een zorgverzekering wordt door meer bepaald dan alleen premie of vergoedingen. De dienstverlening, bereikbaarheid en klantvriendelijkheid zijn ook belangrijk. Hoe staat het met de wachttijden aan de telefoon? Hoe bruikbaar is de website of app?


Deel je ervaring en help anderen

Je kunt op ZorgkaartNederland 55 zorgverzekeraars vinden, en bij de meesten staan cijfers en waarderingen. Al bijna 3500 mensen namen de kleine moeite om hun ervaring met hun zorgverzekeraar te delen.

Je kunt dus zelf een waardering schrijven over je zorgverzekeraar. Daarmee help je anderen om te kiezen uit het grote aanbod. Ook kun je daarmee je zorgverzekeraar op ideeën brengen en inspireren om de dienstverlening te verbeteren.

Zo bereiken we samen een belangrijk doel: het verbeteren van de zorg in ons land. Doe je mee?

Laat weten wat jij van je zorgverzekeraar vindtEr zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter

Nog geen reacties geplaatst


Laat een reactie achter

Website banner "Samen beslissen"