Naar de navigatie Naar de inhoud

ZorgkaartNederland en ProVoet starten samenwerking

Geplaatst op 11 april 2023 door - 1633 keer bekeken

Foto ZorgkaartNederland en ProVoet starten samenwerking

Patiëntenfederatie Nederland is verheugd om een nieuwe samenwerking met branchevereniging ProVoet te starten. Zo wordt het voor iedereen mogelijk op ZorgkaartNederland medisch pedicures te vinden.

Het partnership tussen ProVoet en Patiëntenfederatie Nederland heeft dan ook als doel de vindbaarheid en toegankelijkheid van medisch pedicures aanzienlijk te verbeteren.

Achter de schermen wordt nu alles gereed gemaakt om te zorgen dat vanaf najaar 2023 medisch pedicures zichtbaar zijn op ZorgkaartNederland.
 

De weg naar passende zorg

Hoe vind je als patiënt in Nederland goede zorg? Ruim 1 miljoen mensen per maand kijken daarvoor op ZorgkaartNederland.nl. Het is dus belangrijk dat daar voldoende betrouwbare patiëntervaringen te zien zijn om een zorgkeuze mede op te baseren.

ProVoet en ZorgkaartNederland gaan de krachten bundelen om te stimuleren dat er veel waarderingen over medisch pedicures online staan.

Pedicure = zorg

Waarderingen zijn een belangrijke bron voor patiënten bij het maken van een zorgkeuze. Door het delen van ervaringen kunnen patiënten elkaar helpen met het vinden van passende zorg. Hun ervaringen zijn daarbij onmisbaar.

Tegelijkertijd hebben medisch pedicures toegang tot betrouwbare feedback. Deze feedback is een goede basis om aan de slag te gaan met verbeterpunten.

Bovendien kunnen leden van ProVoet met korting gebruik maken van alle voordelen van een beheerpakket van ZorgkaartNederland.

“Wij zetten al jaren in op zichtbare kwaliteit van onze pedicures. Wij vinden het belangrijk om te benadrukken dat het pedicureberoep voor het grootste gedeelte een zorgberoep betreft. De zichtbaarheid op ZorgkaartNederland bevestigt dat des te meer”, vertelt Ron Verschuren, directeur van ProVoet.

Waarderingscijfer & zichtbaarheid medisch pedicures

“We zijn blij dat we door deze nieuwe samenwerking met ProVoet ons de komende periode gaan inzetten voor meer waarderingen. Voor de patiënt betekent dit meer inzicht in het aanbod aan medisch pedicures, de door patiënten ervaren kwaliteit en daardoor ook meer regie op zijn of haar zorgproces. En zo kunnen we met ZorgkaartNederland de patiënt steeds beter ondersteunen bij het keuzeproces,” aldus Dianda Veldman, directeur-bestuurder Patiëntenfederatie Nederland.

Over ZorgkaartNederland en ProVoet

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure. Met ongeveer 12.000 leden bevordert de organisatie de kwaliteit van voetverzorging, en het beroep pedicures en medisch pedicures.

Voor inwoners van Nederland is ZorgkaartNederland het grootste keuzeplatform in de gezondheidszorg met uitgebreide informatie en patiëntwaarderingen over een breed scala aan zorgverleners.

Voor zorgaanbieders is ZorgkaartNederland een betrouwbaar platform waar zij zich kunnen presenteren. Het is ook een veilig platform waar zij gevonden én gewaardeerd kunnen worden.Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter

Nog geen reacties geplaatst


Laat een reactie achter