Naar de navigatie Naar de inhoud
Helpcentrum Helpcentrum

Ontdek ZorgkaartNederland

Werken met waarderingen

Zorgaanbieders die aan slag willen met de meningen van hun patiënten en cliënten over de kwaliteit van de zorg die zij bieden, kunnen kiezen voor een beheerpakket van ZorgkaartNederland. Met een gratis instappakket kan een zorgaanbieder al reageren op waarderingen en meer informatie toevoegen aan zijn of haar profielpagina, zoals bijvoorbeeld openingstijden..

Sommige zorgverleners kiezen voor een uitgebreider pakket met meer mogelijkheden zoals het toevoegen van een logo of video's die meer laten zien van hun organisatie, het downloaden van al hun waarderingen of het maken van een API koppeling met hun eigen systemen. Deze extra services maken onderdeel uit van onze betaalde pakketten.

Reageren op waarderingen is voor zorgaanbieders altijd gratis

We willen alle zorgaanbieders met een vermelding op ZorgkaartNederland de mogelijkheid geven om te reageren op waarderingen. Daarom zijn onze instappakketten gratis. 
Het is niet mogelijk om een kritische waardering tegen te houden, maar een reactie op een dergelijke waardering toont aan dat u open staat voor kritiek en bereid bent daar het gesprek over aan te gaan. 

Meer tips over het omgaan met waarderingen vindt u elders in dit Helpcentrum.

Het al of niet hebben van een gratis of betaald beheerpakket van ZorgkaartNederland heeft geen invloed op de sortering in de zoekresultaten. Een zorgaanbieder met een betaald pakket komt dus niet hoger in de zoekresultaten en krijgt door het soort pakket geen hoger gemiddeld cijfer.

Kortom, een zorgverlener met een betaald pakket heeft geen invloed op welke waarderingen worden geplaatst en welke niet, krijgt geen hoger cijfer en heeft geen hogere plaats in de zoekresultaten.

Wilt u meer weten over onze beheerpakketten? U leest er hier alles over. 
Direct contact met één van onze adviseurs? Mail dan naar adviseurs@zorgkaartnederland.nl 

Vragen of advies?

Het ZorgkaartNederland team helpt u graag verder. Waarover heeft u een vraag?

Pakket aanvragen

Bekijk de opties. Vragen? Onze adviseurs helpen u graag.

Mijn vermelding

De databank beheert de vermelding van zorgaanbieders. Zij kunnen u helpen bij wijzigingen.

U kunt zelf een locatie toevoegen

Mijn waarderingen

Ons redactieteam controleert of de waarderingen voldoen aan onze gedragsregels. Ook helpen zij u met uw vragen, opmerkingen en suggesties.

Op de hoogte blijven?

Wilt u net als ruim 4000 andere zorgaanbieders maandelijks geïnformeerd worden over de laatste ontwikkelingen en evenementen? Analyses, tips & tricks en ervaringsverhalen van andere gebruikers rechtstreeks in uw mailbox? Schrijf u dan nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief Op de Kaart.  

Meer artikelen over "Hoe werken wij?":

Beleid oneigenlijke waarderingen

Beleid oneigenlijke waarderingen

De redactie van ZorgkaartNederland controleert streng op oneigenlijk gebruik.

Link naar artikel
Een veilige omgeving

Een veilige omgeving

ZorgkaartNederland wil een veilige omgeving zijn voor patiënt én zorgverlener.

Link naar artikel
Gedragscode

Gedragscode

De redactie hanteert een gedragscode waaraan alle waarderingen moeten voldoen.

Link naar artikel
Alles over "Hoe werken wij?"