Naar de navigatie Naar de inhoud
Helpcentrum Helpcentrum

Ontdek ZorgkaartNederland

Pakket voor instellingen

Wilt u meer doen met uw vermelding op ZorgkaartNederland? Uw organisatie uitgebreid voorstellen aan 1 miljoen zorgzoekers per maand? Leren en verbeteren op basis van de ervaringen van uw patiënten? Kies dan voor de mogelijkheden van een pakket van ZorgkaartNederland.

Instappakket

Met ons gratis instappakket kunt u reageren op waarderingen en een contactverzoek indienen bij de afzender van een waardering. Ook kunt u een e-mail alert aanmaken zodat u een melding in uw mailbox krijgt zodra er een nieuwe waardering is geplaatst voor u of uw zorgorganisatie. 
Bovendien krijgt u toegang tot een persoonlijk dashboard met kerncijfers over uw waarderingen.

Beheerpakket

Onze betaalde pakketten bieden nog meer mogelijkheden.
Zo kunt u uw organisatie en uw zorgverleners uitgebreid voorstellen aan de ruim 1 miljoen zorgzoekers die per maand op ZorgkaartNederland zoeken naar een passende zorgverlener. U kunt foto's en video's van uw organisatie plaatsen op uw profielpagina en een toelichting schrijven op uw werkwijze en specialisme. Ook kunt u uw favoriete waardering op uw profielpagina uitlichten. 
Een betaald pakket biedt ook de mogelijkheid om uw individuele zorgverleners toegang te geven tot hun eigen persoonlijke beheeromgeving, wat hen de mogelijkheid geeft om hun eigen profielpagina op ZorgkaartNederland in te vullen. 

Maak een koppeling met uw eigen afspraakmodule en voeg een telefoonnummer toe waarmee u via WhatsApp met uw (potentiële) patiënten of cliënten kunt communiceren. Of maak een API koppeling met uw eigen systemen zodat u de meest recente waarderingen van uw organisatie real time kunt tonen op uw eigen website of intranet. 

Heeft uw organisatie meerdere locaties? U kunt ze in uw dashboard met elkaar vergelijken. Ook kunt u meerdere gebruikers toevoegen aan uw beheeromgeving en deze verschillende rollen geven. Zo kunt u bijvoorbeeld een collega verantwoordelijk maken voor het invullen van uw profielpagina en een ander voor het maken van rapportages op basis van uw waarderingen.

Meer weten?

Of u nou een kleine praktijk hebt of verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van een keten van klinieken, we hebben voor elke organisatie een passend beheerpakket. Op onze speciale pakketpagina leest u alles over wat we u te bieden hebben en kunt u met een paar klikken een pakket naar keuze afsluiten. 

Liever eerst één van onze adviseurs spreken? Maak dan een afspraak via adviseurs@zorgkaartnederland.nl 
 

Vragen of advies?

Het ZorgkaartNederland team helpt u graag verder. Waarover heeft u een vraag?

Pakket aanvragen

Bekijk de opties. Vragen? Onze adviseurs helpen u graag.

Mijn vermelding

De databank beheert de vermelding van zorgaanbieders. Zij kunnen u helpen bij wijzigingen.

U kunt zelf een locatie toevoegen

Mijn waarderingen

Ons redactieteam controleert of de waarderingen voldoen aan onze gedragsregels. Ook helpen zij u met uw vragen, opmerkingen en suggesties.

Op de hoogte blijven?

Wilt u net als ruim 4000 andere zorgaanbieders maandelijks geïnformeerd worden over de laatste ontwikkelingen en evenementen? Analyses, tips & tricks en ervaringsverhalen van andere gebruikers rechtstreeks in uw mailbox? Schrijf u dan nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief Op de Kaart.  

Meer artikelen over "Informatie over pakketten":

Pakket voor zorgverleners

Pakket voor zorgverleners

Breid uw persoonlijke profiel uit met een pakket voor zorgverleners.

Link naar artikel
Kennismakingsbijeenkomsten

Kennismakingsbijeenkomsten

In een uurtje helemaal klaar om aan de slag te gaan met het online beheerpakket van ZorgkaartNederland.

Link naar artikel
Alles over "Informatie over pakketten"