Naar de navigatie Naar de inhoud
Helpcentrum Helpcentrum

Ontdek ZorgkaartNederland

Paramedische zorg

Een PREM is een vragenlijst waarmee u de ervaringen van patiënten kunt meten, met de door uw praktijk geleverde zorg. In de paramedische zorg hebben Patiëntenfederatie Nederland, KNGF, SKF, PPN en Zorgverzekeraars Nederland samen afspraken gemaakt over de vragenlijst die we gebruiken voor het meten van de PREM en voor gebruik op ZorgkaartNederland.

Laat u al een PREM-meting uitvoeren? Dan kunt u die via uw meetbureau ook bij ZorgkaartNederland aanleveren. Wij plaatsen de ingevulde vragenlijsten dan als waarderingen op de website. Informeer hiervoor bij uw eigen meetbureau naar de mogelijkheden. Vanaf 2022 is het aanleveren van waarderingen bij ZorgkaartNederland ook opgenomen in de uniforme contractvoorwaarden van de zorgverzekeraars.

Op patientervaringsmetingen.nl vindt u altijd de meest actuele versie van de werkinstructie voor de PREM paramedische zorg.

Voor fysiotherapiepraktijk UwFysio was het live gaan van hun nieuwe website de aanleiding om te starten met het doorleveren van hun PREM-resultaten aan ZorgkaartNederland. Luister naar hun verhaal hieronder.

Vragen of advies?

Het ZorgkaartNederland team helpt u graag verder. Waarover heeft u een vraag?

Pakket aanvragen

Bekijk de opties. Vragen? Onze adviseurs helpen u graag.

Mijn vermelding

De databank beheert de vermelding van zorgaanbieders. Zij kunnen u helpen bij wijzigingen.

U kunt zelf een locatie toevoegen

Mijn waarderingen

Ons redactieteam controleert of de waarderingen voldoen aan onze gedragsregels. Ook helpen zij u met uw vragen, opmerkingen en suggesties.

Meer artikelen over "PREM":

Voor de medisch specialistische zorg

Voor de medisch specialistische zorg

Link naar artikel
Voor de wijkverpleging

Voor de wijkverpleging

Link naar artikel
Voor overige zorgaanbieders

Voor overige zorgaanbieders

Link naar artikel
Alles over "PREM"