Naar de navigatie Naar de inhoud
Helpcentrum Helpcentrum

Ontdek ZorgkaartNederland

Hoe kan ik me aanmelden als meetbureau?

Hier vindt u de stappen voor aanmelden van API Connect-koppeling, van 'verified links' en van bel- of interviewteams.

Stappen aanmelden API Connect-koppeling

Stap 1
Via het e-mailadres meten@patientenfederatie.nl vraagt u de functionele documentatie bij ons aan.

Stap 2
Als u besluit om de API connect koppeling te gaan bouwen kunt u inloggegevens aanvragen voor de testomgeving via het eerder genoemde e-mailadres. Wilt u daarbij een 06-nummer opgeven? Dan kunnen we het wachtwoord via SMS aan u toezenden.

Stap 3
Met fictieve gegevens kunt u de koppeling testen. U ontvangt na aanlevering automatisch een validatierapport uit de API per waardering. Hierin wordt aangegeven of de test succesvol was of niet, en op welke variabelen er eventueel een fout op is getreden en waarom. Lukt er iets niet of heeft u andere vragen, dan kunt u die stellen aan onze functioneel beheerder via meten@patientenfederatie.nl. Dan helpen we u graag verder.

Stap 4
Als er meerdere waarderingen succesvol op de testomgeving zijn aangeleverd, dan kunt u bij ons een verzoek indienen voor het toesturen van een contract. Dit is een samenwerkingscontract tussen u als meetbureau en ZorgkaartNederland. Dit contract ontvangen wij dan graag getekend retour.

Stap 5
Zodra het contract door beide partijen is ondertekend ontvangt u inloggegevens voor de productieomgeving. U kunt de waarderingen nu bij ons aanleveren! Deze komen dan direct in het redactieproces van ZorgkaartNederland terecht. Ook zullen wij u toevoegen aan het lijstje van meetbureaus die geverifieerde waarderingen voor ZorgkaartNederland kunnen verzamelen.

Stappen aanmelden 'verified links'

Stap 1
Via het e-mailadres meten@patientenfederatie.nl vraagt u de functionele documentatie bij ons aan.

Stap 2
Voordat u de verrijkte URL gaat gebruiken willen wij graag eerst gezamenlijk een test met u doen, zodat wij kunnen zien of de waarderingen correct bij ons binnenkomen. U ontvangt dan een URL van een locatie op onze testomgeving en een aantal emailadressen om de uitnodiging naar te versturen. Hierop kunt dan de verrijking toepassen en de uitnodiging sturen. Wij zullen de link in de uitnodiging dan controleren en de resultaten aan u terugkoppelen.

Stap 3
U kunt de geverifieerde links gaan versturen. De waarderingen komen direct in het redactieproces van ZorgkaartNederland terecht. Ook zullen wij u toevoegen aan de lijst van meetbureaus die geverifieerde waarderingen voor ZorgkaartNederland kunnen verzamelen.

Stappen aanmelden bel- of interviewteam

Stap 1
Via het e-mailadres meten@patientenfederatie.nl vraagt u de training voor bel of Interviewteams bij ons aan.

Stap 2
Vervolgens vindt een kennismakingsgesprek plaats. Indien beide partijen akkoord gaan met de samenwerking, kan een training voor het interviewen gepland worden. De training wordt verzorgd voor een dagdeel en gaat via het train-de-trainer principe. Er wordt één gratis training aangeboden voor maximaal 8 deelnemers. Meer trainingen zijn mogelijk tegen betaling.

Stap 3
Nadat de training is afgerond wordt er een contract afgesloten voor het gebruik van onze applicatie. Op onze website krijgt u de vermelding dat uw meetbureau gecertificeerd is om waarderingen voor ZorgkaartNederland op te halen middels interviews. U kunt nu aan de slag met de interviews voor ZorgkaartNederland.

Vragen of advies?

Het ZorgkaartNederland team helpt u graag verder. Waarover heeft u een vraag?

Pakket aanvragen

Bekijk de opties. Vragen? Onze adviseurs helpen u graag.

Mijn vermelding

De databank beheert de vermelding van zorgaanbieders. Zij kunnen u helpen bij wijzigingen.

U kunt zelf een locatie toevoegen

Mijn waarderingen

Ons redactieteam controleert of de waarderingen voldoen aan onze gedragsregels. Ook helpen zij u met uw vragen, opmerkingen en suggesties.

Op de hoogte blijven?

Wilt u net als ruim 4000 andere zorgaanbieders maandelijks geïnformeerd worden over de laatste ontwikkelingen en evenementen? Analyses, tips & tricks en ervaringsverhalen van andere gebruikers rechtstreeks in uw mailbox? Schrijf u dan nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief Op de Kaart.  

Meer artikelen over "Voor meetbureaus":

Hoe werkt geverifieerd meten voor meetbureaus?

Hoe werkt geverifieerd meten voor meetbureaus?

De verschillende methodes uiteengezet om geverifieerde waarderingen op te halen.

Link naar artikel
Protocol voor het vragen van toestemming (AVG)

Protocol voor het vragen van toestemming (AVG)

Toestemming van patiënten is nodig voor de ontvangst van de onderzoeksgegevens.

Link naar artikel
Wat zijn de voorwaarden voor aanleveren?

Wat zijn de voorwaarden voor aanleveren?

Houd voor aanleveren van waarderingen rekening met deze dertien zaken.

Link naar artikel
Alles over "Voor meetbureaus"