Naar de navigatie Naar de inhoud
Helpcentrum Helpcentrum

Ontdek ZorgkaartNederland

Verbeteringen in pakkethoudersomgeving

Deze week krijgen al onze pakkethouders een e-mail over een aantal veranderingen die zijn doorgevoerd in onze pakkethoudersomgeving. Hebt u deze e-mail voor het einde van de maand niet ontvangen, stuur dan een bericht aan functioneelbeheer@zorgkaartnederland.nl.

Op hoofdlijnen hebben we de volgende veranderingen doorgevoerd:

Rollen en rechten
Beheerders van een betaald pakket kunnen vanaf nu zelf gebruikers aanmaken en aan hen een bepaalde rol toekennen waarmee zij alleen zaken kunnen beheren waar zij rechten toe hebben.
Deze wijziging betekent met name voor grotere zorginstellingen met meerdere locaties een welkome aanvulling op de functionaliteiten van het beheerpakket van ZorgkaartNederland

Aanpassing aantal tekens in profieltekst
In de beheeromgeving van betaalde pakketten hebben beheerders de mogelijkheid om een uitgebreide beschrijving te geven van hun organisatie. We hebben voor deze beschrijving nu een limiet ingesteld van maximaal 1500 tekens. 

Toegang voor individuele zorgverleners
Beheerders van betaalde pakketten krijgen de mogelijkheid om hun individuele zorgverleners toegang te geven tot een eigen beheeromgeving, waarmee deze zorgverlener zelf zijn of haar eigen profiel op ZorgkaartNederland inrichten én waarderingen kan ophalen.

Sortering waarderingen in API
De API waarmee organisaties met een betaald pakket waarderingen geautomatiseerd kunnen presenteren op hun website is vanaf nu gesorteerd op datum, waarbij de meest recente waardering nu als eerste opgenomen is. Hiermee kunnen zij dus nu nog eenvoudiger de laatste vijf waarderingen op hun website of intranetpagina tonen. 

Reacties verwijderen
Het was een grote wens van onze pakkethouders om het mogelijk te maken om een eerder geplaatste reactie op een waardering te verwijderen, bijvoorbeeld omdat een en ander al met de patiënt is besproken. Met deze release wordt die optie toegevoegd.

Aanpassing e-mail alerts
Vanaf nu biedt de beheeromgeving van instappakketten alleen nog de mogelijkheid van een directe e-mail alert, dus op het moment dat een waardering is geplaatst. De wekelijkse en maandelijkse e-mail alerts zijn alleen nog beschikbaar voor beheerders van een betaald pakket.

Twee factor authenticatie
In een volgende fase van de release in januari zullen we zogenaamde twee factor authenticatie doorvoeren. Twee factor authenticatie (2FA) is een veilige(re) manier van inloggen. Gebruikers van de pakkethoudersomgeving zullen naast het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord ook een code moeten invoeren. Die code kan worden gegenereerd met een zogenaamde authenticatie app, zoals bijvoorbeeld de Google Authenticator. 
We verwachten de 2FA op 24 januari door te voeren. 

LET OP!
Beheerders die op dit moment de inloggegevens van hun beheerpakket delen met andere medewerkers van hun organisatie, moeten er rekening mee houden dat deze andere medewerkers na invoering van de 2FA op 24 januari geen toegang meer hebben tot de beheeromgeving. 

Beheerders van een betaald pakketten raden we dan ook aan om de andere gebruikers nu alvast als gebruikers met een eigen account toe te voegen aan de beheeromgeving. 

Stap nu over met 25% korting!
Beheerders van een instappakket die van alle functionaliteiten van ZorgkaartNederland gebruik willen blijven maken, kunnen nu overstappen naar een betaald pakket met 25% korting voor het komende kalenderjaar. Deze aanbieding geldt tot het einde van dit jaar, dus wacht niet te lang!
Overstappen kan makkelijk en snel via onze pakketpagina

Vragen of advies?

Het ZorgkaartNederland team helpt u graag verder. Waarover heeft u een vraag?

Pakket aanvragen

Bekijk de opties. Vragen? Onze adviseurs helpen u graag.

Mijn vermelding

De databank beheert de vermelding van zorgaanbieders. Zij kunnen u helpen bij wijzigingen.

U kunt zelf een locatie toevoegen

Mijn waarderingen

Ons redactieteam controleert of de waarderingen voldoen aan onze gedragsregels. Ook helpen zij u met uw vragen, opmerkingen en suggesties.

Meer artikelen over "Wat is er nieuw?":

Informatiesessie Totaalscore verpleeghuiszorg

Informatiesessie Totaalscore verpleeghuiszorg

Online informatiesessie over het meten van de Totaalscore verpleeghuiszorg met ZorgkaartNederland.

Link naar artikel
Thuiszorg wordt wijkverpleging

Thuiszorg wordt wijkverpleging

Per 1 december hebben we het organisatietype thuiszorg hernoemd tot organisatietype wijkverpleging.

Link naar artikel
Twee factor authenticatie ingevoerd

Twee factor authenticatie ingevoerd

Onze beheerpakketten worden per 24 januari nog beter beveiligd.

Link naar artikel
Alles over "Wat is er nieuw?"