Verpleeghuizen en verzorgingshuizen

De ouderenzorg die zorgorganisaties bieden, kan bestaan uit hulp bij aankleden en huishoudelijke hulp tot en met bijvoorbeeld wondverzorging en 24-uurszorg voor mensen met ernstige vormen van dementie.

De sector Verpleeghuizen en verzorgingshuizen is gewaardeerd met een 7.8 op basis van 112744 waarderingen.

ActiZ Vitaal Journaal

Geplaatst op 14 december 2015 door - 676140 keer bekeken

Foto ActiZ Vitaal Journaal

Het ActiZ Vitaal Journaal is een interactief online journaal dat gemaakt wordt in het kader van de campagne "Het Nieuwe Ouder Worden". Deze campagne kunt u volgen op Facebook.

Nu we met elkaar steeds ouder worden en de zorgkosten nog meer zullen stijgen werkt ActiZ aan een bewustwordingscampagne voor (aankomende) senioren: actiever, zelfstandiger en mondiger dan ooit tevoren.

Hoe langer senioren een rol blijven spelen in onze maatschappij, hoe minder 'oud' ze zich zullen gaan voelen. Prettiger oud worden, tegen minder kosten" Het Vitaal Journaal wordt gepresenteerd door Sabine Uitslag. Sabine Uitslag was Tweede Kamerlid voor het CDA en misschien kent u haar van het debatprogramma Arena. Tijdens de uitzending kunt u ook actief meestemmen over de onderwerpen die aan bod komen.

Bekijk het laatste Vitaal Journaal

Maandelijks wordt een nieuw en/of actueel onderwerp behandeld. Deze maand staat het Vitaal Journaal in het teken van familie. Hoe belangrijk is familie voor u? Presentatrice Sabine Uitslag ging voor het Vitaal Journaal op bezoek bij Fabia Cnossen. Zij is student en fotograaf en na het overlijden van haar grootouders ging ze op zoek naar nieuwe grootouders. Met de eenzaamheid onder ouderen was dit een win-winsituatie, want zij kreeg nieuwe oma's, terwijl de nieuwe oma's een nieuw kleinkind kregen.

Ook ging Sabine deze maand weer de straat op om de mening van mensen te peilen. Dit keer doet zij dat met de vraag: "Hoe belangrijk is familie voor jou?

 

Wilt u de eerdere uitzendingen van het ActiZ Vitaal Journaal ook bekijken? Ga dan naar het ActiZ Youtube kanaal.
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland