Vergelijkingshulp constitutioneel eczeem

Logo Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

Via de vergelijkingshulp Constitutioneel Eczeem kunt u zoeken naar een ziekenhuis of zelfstandige kliniek die het beste bij u past. Het werkt als volgt: u vult uw woonplaats in en geeft aan hoever u maximaal wilt reizen voor de behandeling. Daarna geeft u aan wat uw wensen zijn bij zorg voor eczeem. Bijvoorbeeld welke behandelmethode uw voorkeur heeft. Op basis van uw woonplaats, reisafstand en criteria die voor u belangrijk zijn, krijgt u een duidelijk overzicht van ziekenhuizen en klinieken. Deze kunt u met elkaar vergelijken, zodat u een ziekenhuis kunt vinden dat bij u past. Een tip: neem de resultaten van de vergelijkingshulp mee naar uw arts om ze te bespreken.
De Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem (VMCE) heeft deze vergelijkingshulp samen met de Patiëntenfederatie Nederland ontwikkeld.

Momenteel wordt gewerkt aan de doorontwikkeling van deze vergelijkingshulp.


Start vergelijkingshulp


De Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem (VMCE) en Patiëntenfederatie Nederland hebben deze vergelijkingshulp met grote zorg samengesteld. De vergelijkingshulp toont de gegevens over het jaar 2015. De ziekenhuizen hebben deze gegevens zelf aangeleverd bij Zorginstituut Nederland. De vergelijkingshulp geeft geen totaalbeeld van de kwaliteit van zorg. Wij raden u daarom aan om de resultaten van de vergelijkingshulp te bespreken met uw behandelend arts en bij het ziekenhuis navraag te doen naar de getoonde gegevens.

Partners van ZorgkaartNederland