Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor behandeling spataderen (endovasculaire procedure) (dermatologie, heelkunde)

Hieronder vindt u de wachttijden voor behandeling spataderen (endovasculaire procedure) (dermatologie, heelkunde). Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Capelle aan den IJssel
0
Hoensbroek
2
Veldhoven
2
Lelystad
7
Bussum
7
Maastricht
9
Amsterdam
14
Oldenzaal
14
Beverwijk
14
Hattem
14
Groningen
15
Zutphen
29
Schiedam
33
Maastricht
35
Apeldoorn
41
Velp
45
Zwolle
48
Woerden
50
Rotterdam
55
Hengelo
58
Den Haag
61
Leidschendam
95
Amstelveen
*

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit