Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor besnijdenis als zelfstandige verrichting (urologie, heelkunde)

Hieronder vindt u de wachttijden voor besnijdenis als zelfstandige verrichting (urologie, heelkunde). Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Maastricht
0
's-Hertogenbosch
16
Arnhem
28
Rotterdam
34
Schiedam
40
Almelo
53
Beverwijk
62
Zevenaar
75
Den Haag
90
Zutphen
104
Den Haag
120
Apeldoorn
151
Leidschendam
200
Nieuwegein
331
Rotterdam
*
Berkel en Rodenrijs
*
Rotterdam
*
Groningen
*
Amstelveen
*

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit