Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor een ct

Hieronder vindt u de wachttijden voor een ct. Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Bilthoven
0
Beverwijk
2
Nieuwegein
2
Arnhem
3
Zevenaar
3
Tilburg
4
Waardenburg
7
Volendam
8
Amsterdam
9
Tilburg
9
Groningen
9
Vlissingen
10
Zwolle
10
Apeldoorn
11
Zutphen
11
Capelle aan den IJssel
11
Amsterdam
12
's-Hertogenbosch
14
Almelo
16
Hengelo
16
Rotterdam
18
Schiedam
21
Meppel
21
Amstelveen
21
Den Haag
23
Den Haag
23
Leidschendam
30
Woerden
31
Rotterdam
41
Utrecht
51

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit