Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor diagnostische en/of therapeutische kijkoperatie knie (orthopedie)

Hieronder vindt u de wachttijden voor diagnostische en/of therapeutische kijkoperatie knie (orthopedie). Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Amsterdam
5
Beverwijk
7
Mill
21
Haarlem
22
Zutphen
25
Zevenaar
28
Amsterdam
35
Utrecht
35
Apeldoorn
39
Arnhem
42
Den Haag
45
Schiedam
49
Capelle aan den IJssel
84
Groningen
85
Meppel
88
Zwolle
88
Amstelveen
95
's-Hertogenbosch
97
Maastricht
98

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit