Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor extractie gebitselement(en) (kaakchirurgie)

Hieronder vindt u de wachttijden voor extractie gebitselement(en) (kaakchirurgie). Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Volendam
8
Assen
14
Amstelveen
14
Hengelo
18
Den Haag
24
Zoetermeer
28
Zutphen
39
Almelo
41
Beverwijk
56
Nieuwegein
60
Capelle aan den IJssel
78
Zwolle
85
Arnhem
103
's-Hertogenbosch
238
Groningen
*

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit