Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor geïsoleerde/ op zichzelf staande baarmoederverwijdering (gynaecologie)

Hieronder vindt u de wachttijden voor geïsoleerde/ op zichzelf staande baarmoederverwijdering (gynaecologie). Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Apeldoorn
32
Groningen
34
Tilburg
36
Tilburg
36
Amsterdam
41
Arnhem
43
Capelle aan den IJssel
48
Utrecht
60
Schiedam
62
Amsterdam
63
Almelo
67
Den Haag
70
Zutphen
74
Beverwijk
74
Amstelveen
79
Leidschendam
100
's-Hertogenbosch
112
Meppel
180
Zwolle
180
Rotterdam
*

Laatst bijgewerkt: 2 december 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit