Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor polikliniek gynaecologie - incontinentie voor de vrouw

Hieronder vindt u de wachttijden tot een geplande afspraak bij de polikliniek gynaecologie - incontinentie voor de vrouw. Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Maastricht
3
Capelle aan den IJssel
7
Rotterdam
9
Zevenaar
10
Amstelveen
14
Amsterdam
15
Amsterdam
20
Krimpen aan den IJssel
39
Den Haag
50
Groningen
59
Nieuwegein
60
Utrecht
60
Woerden
60
Hengelo
60
Zutphen
67
Den Haag
74
Arnhem
75
Zevenaar
75
Apeldoorn
120
Leidschendam
136
Tilburg
150
Tilburg
150
Waalwijk
150

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit