Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor initiële operatieve behandeling carpaal tunnel syndroom (heelkunde, orthopedie, plastische chirurgie)

Hieronder vindt u de wachttijden voor initiële operatieve behandeling carpaal tunnel syndroom (heelkunde, orthopedie, plastische chirurgie). Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Rotterdam
0
Lelystad
1
Amsterdam
3
Den Burg (Texel)
6
Hoensbroek
7
Oldenzaal
10
Amsterdam
14
Bosch en Duin
14
Den Haag
14
Amstelveen
14
Leidschendam
18
Apeldoorn
27
Beverwijk
30
Meppel
35
's-Hertogenbosch
39
Almelo
43
Uden
50
Hengelo
51
Arnhem
55
Zevenaar
89
Zutphen
102
Maastricht
*
Rotterdam
*
Groningen
*

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit