Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor initiële totale knie vervanging (orthopedie)

Hieronder vindt u de wachttijden voor initiële totale knie vervanging (orthopedie). Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Velsen-Noord
13
Amsterdam
14
Haarlem
29
Beverwijk
35
Mill
49
Nederweert
56
Schiedam
72
Zutphen
72
Amsterdam
74
Maastricht
75
Capelle aan den IJssel
87
Meppel
88
Zwolle
88
Den Haag
90
Utrecht
120
Arnhem
122
's-Hertogenbosch
140
Zaandam
154
Amstelveen
210
Groningen
211
Zevenaar
240
Apeldoorn
242

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit