Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor polikliniek interne geneeskunde - nefrologie

Hieronder vindt u de wachttijden tot een geplande afspraak bij de polikliniek interne geneeskunde - nefrologie. Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Kerkrade
1
Woerden
1
's-Hertogenbosch
2
Emmeloord
4
Amsterdam
8
Zutphen
13
Tilburg
20
Wapenveld
21
Kampen
21
Meppel
21
Zwolle
21
Groningen
21
Arnhem
21
Leidschendam
23
Almelo
25
Hengelo
25
Amstelveen
29
Rotterdam
35
Den Haag
36
Apeldoorn
37
Nieuwegein
38
Woerden
38
Zevenaar
39
Den Haag
41
Amsterdam
48
Nieuwerkerk aan den IJssel
105

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit