Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor polikliniek kaakchirurgie

Hieronder vindt u de wachttijden tot een geplande afspraak bij de polikliniek kaakchirurgie. Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Hengelo
1
Rotterdam
3
Volendam
8
Hoensbroek
9
Zutphen
10
Leidschendam
10
Arnhem
14
Amsterdam
16
Maastricht
16
Den Haag
16
Apeldoorn
23
Zwolle
23
Zoetermeer
28
Amstelveen
28
Amsterdam
29
Capelle aan den IJssel
35
Beverwijk
36
Tilburg
40
Waalwijk
40
Den Haag
56
Nieuwegein
60
Utrecht
60
Woerden
60
Groningen
84
's-Hertogenbosch
90
Den Haag
95
Almelo
150
Rotterdam
*

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit