Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor een mri schouder(s)/bovenste extremiteit(en

Hieronder vindt u de wachttijden voor een mri schouder(s)/bovenste extremiteit(en. Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Bilthoven
0
Amsterdam
3
Sluis
3
Tilburg
3
Hoofddorp
3
Rotterdam
5
's-Hertogenbosch
6
Voorschoten
7
Tilburg
11
Utrecht
14
Amstelveen
14
Beverwijk
16
Velp
16
Apeldoorn
20
Groningen
20
Tilburg
21
Leidschendam
22
's-Hertogenbosch
22
Rotterdam
27
Amsterdam
29
Delden
29
Zwolle
30
Arnhem
37
Zutphen
38
Hengelo
41
Almelo
42
Vlissingen
45
Zevenaar
46
Den Haag
70
Den Haag
70
Rotterdam
*

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit