Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor polikliniek neurologie - hernia nek

Hieronder vindt u de wachttijden tot een geplande afspraak bij de polikliniek neurologie - hernia nek. Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Hoofddorp
2
Delden
2
Tilburg
6
Maastricht
16
Roermond
16
Zevenaar
21
Amersfoort
25
Schiedam
28
Voorschoten
28
's-Hertogenbosch
28
Rotterdam
29
Amsterdam
30
Groningen
41
Meppel
43
Zutphen
46
Amstelveen
48
Amsterdam
49
Woerden
50
Utrecht
58
Almelo
59
Hengelo
59
Amsterdam
79
Nieuwegein
100
Apeldoorn
105

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit