Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor operatieve behandeling contractuur van dupuytren (plastische chirurgie)

Hieronder vindt u de wachttijden voor operatieve behandeling contractuur van dupuytren (plastische chirurgie). Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Rotterdam
0
Capelle aan den IJssel
0
Lelystad
1
Amsterdam
2
Oldenzaal
5
Hellevoetsluis
5
Hoensbroek
7
Alphen aan den Rijn
7
Den Haag
9
Bosch en Duin
14
Velsen-Noord
14
Leidschendam
29
Beverwijk
30
Zevenaar
42
Arnhem
49
Uden
50
Maastricht
56
Groningen
57
Amsterdam
70
Nieuwegein
78
Utrecht
78
Meppel
90
Zutphen
93
's-Hertogenbosch
100
Zaandam
117
Apeldoorn
121
Rotterdam
206
Amsterdam
*
Amstelveen
*

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit