Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor operatieve behandeling goedaardige aandoeningen van/rondom de anus (heelkunde)

Hieronder vindt u de wachttijden voor operatieve behandeling goedaardige aandoeningen van/rondom de anus (heelkunde). Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Bussum
7
Den Haag
14
Hattem
14
Amsterdam
21
Den Haag
28
Zutphen
42
Beverwijk
42
Apeldoorn
60
Nieuwegein
63
Rotterdam
74
's-Hertogenbosch
96
Capelle aan den IJssel
97
Hengelo
103
Amstelveen
103
Zevenaar
123
Amsterdam
130
Meppel
200
Zwolle
200
Groningen
220
Rotterdam
*
Maastricht
*

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit