Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor operatieve behandeling liesbreuk (hernia inguinalis/ hernia femoralis) (heelkunde)

Hieronder vindt u de wachttijden voor operatieve behandeling liesbreuk (hernia inguinalis/ hernia femoralis) (heelkunde). Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Maastricht
15
Rotterdam
19
Amsterdam
28
Den Haag
29
Den Haag
30
Apeldoorn
43
Nieuwegein
48
Zevenaar
55
Arnhem
56
Tilburg
76
Tilburg
76
Beverwijk
86
Capelle aan den IJssel
92
Schiedam
106
Zutphen
107
Leidschendam
180
Amsterdam
182
's-Hertogenbosch
197
Amstelveen
248
Groningen
272
Meppel
365
Zwolle
365
Rotterdam
*

Laatst bijgewerkt: 2 december 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit