Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor operatieve behandeling urine-incontinentie en/of verzakking bij vrouw (gynaecologie)

Hieronder vindt u de wachttijden voor operatieve behandeling urine-incontinentie en/of verzakking bij vrouw (gynaecologie). Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Amsterdam
14
Zutphen
69
Leidschendam
74
Den Haag
74
Groningen
85
Capelle aan den IJssel
87
Beverwijk
92
Amsterdam
97
Utrecht
97
Arnhem
102
Tilburg
118
Tilburg
118
Almelo
138
Zevenaar
145
Amstelveen
149
Rotterdam
156
's-Hertogenbosch
175
Meppel
180
Zwolle
180
Apeldoorn
209
Rotterdam
*

Laatst bijgewerkt: 2 december 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit