Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor operatieve borstreconstructie (plastische chirurgie)

Hieronder vindt u de wachttijden voor operatieve borstreconstructie (plastische chirurgie). Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Lelystad
1
Velsen-Noord
14
Den Haag
31
Leidschendam
32
Nieuwegein
43
Utrecht
43
Capelle aan den IJssel
48
Beverwijk
85
Zevenaar
117
Groningen
127
Zutphen
143
Apeldoorn
200
's-Hertogenbosch
245
Hengelo
384
Maastricht
*
Amsterdam
*
Rotterdam
*

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit