Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor plaatsen middenoorbeluchtingsbuisjes (kno)

Hieronder vindt u de wachttijden voor plaatsen middenoorbeluchtingsbuisjes (kno). Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Den Haag
3
Waardenburg
3
Hoensbroek
10
Leidschendam
16
Zutphen
20
Zwolle
21
Zevenaar
21
Den Haag
25
Den Haag
29
Beverwijk
33
Nieuwegein
34
Utrecht
34
's-Hertogenbosch
35
Almelo
36
Capelle aan den IJssel
42
Tilburg
49
Tilburg
49
Arnhem
53
Amsterdam
56
Rotterdam
60
Amsterdam
62
Apeldoorn
70
Rotterdam
71
Schiedam
80
Amstelveen
83
Groningen
139
Maastricht
*

Laatst bijgewerkt: 2 december 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit