Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor primaire operatieve behandeling van afwijkingen van neustussenschot (kno)

Hieronder vindt u de wachttijden voor primaire operatieve behandeling van afwijkingen van neustussenschot (kno). Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Den Haag
25
Amsterdam
28
Den Haag
30
Den Haag
32
Arnhem
77
Capelle aan den IJssel
105
Zutphen
121
Amsterdam
124
Amstelveen
133
's-Hertogenbosch
138
Hengelo
138
Beverwijk
151
Zevenaar
165
Leidschendam
180
Meppel
180
Zwolle
180
Groningen
189
Schiedam
196
Nieuwegein
202
Utrecht
202
Apeldoorn
241
Maastricht
*

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit