Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor polikliniek reumatologie

Hieronder vindt u de wachttijden tot een geplande afspraak bij de polikliniek reumatologie. Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Almelo
5
Hengelo
5
Oldenzaal
7
Nieuwerkerk aan den IJssel
10
Velp
13
Den Haag
14
Den Haag
14
's-Hertogenbosch
16
Tilburg
16
Beverwijk
20
Delden
22
Rotterdam
23
Berkel en Rodenrijs
25
Schiedam
26
Leidschendam
28
Wapenveld
36
Zutphen
38
Arnhem
42
Tilburg
45
Maassluis
45
Capelle aan den IJssel
54
Apeldoorn
56
Zevenaar
56
Amsterdam
59
Groningen
60
Amsterdam
62
Rotterdam
63
Meppel
63
Zwolle
63
Kampen
64
Nieuwegein
84
Utrecht
86

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit