Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor sterilisatie man als zelfstandige verrichting (urologie, heelkunde)

Hieronder vindt u de wachttijden voor sterilisatie man als zelfstandige verrichting (urologie, heelkunde). Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Capelle aan den IJssel
0
Maastricht
0
Ravenstein
13
Amsterdam
21
Rotterdam
27
Berkel en Rodenrijs
41
Almelo
42
Arnhem
77
Zevenaar
80
Den Haag
90
's-Hertogenbosch
90
Apeldoorn
120
Zutphen
120
Den Haag
120
Leidschendam
200
Beverwijk
200
Meppel
365
Zwolle
365
Rotterdam
*
Rotterdam
*
Amstelveen
*

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit