Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor tonsillectomie en/of adenotomie (kno)

Hieronder vindt u de wachttijden voor tonsillectomie en/of adenotomie (kno). Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Hoensbroek
7
Amsterdam
28
Den Haag
30
Zutphen
33
Den Haag
44
Beverwijk
56
Den Haag
64
Apeldoorn
70
Zwolle
72
Rotterdam
76
Capelle aan den IJssel
78
's-Hertogenbosch
78
Nieuwegein
82
Utrecht
82
Almelo
82
Amsterdam
87
Arnhem
99
Hengelo
104
Zevenaar
119
Amstelveen
119
Schiedam
124
Rotterdam
144
Groningen
161
Leidschendam
180
Maastricht
*

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit