Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor triggerfingerrelease (plastische chirurgie)

Hieronder vindt u de wachttijden voor triggerfingerrelease (plastische chirurgie). Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Rotterdam
0
Lelystad
1
Amsterdam
1
Maastricht
2
Hellevoetsluis
5
Alphen aan den Rijn
7
Den Haag
9
Oldenzaal
10
Maastricht
14
Amsterdam
14
Bosch en Duin
14
Velsen-Noord
14
Schiedam
21
Apeldoorn
28
Leidschendam
29
's-Hertogenbosch
29
Beverwijk
30
Zutphen
35
Zevenaar
40
Arnhem
42
Uden
50
Rotterdam
*
Rotterdam
*
Groningen
*
Amstelveen
*

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit