Naar de navigatie Naar de inhoud

Abortuskliniek Stimezo Zwolle

Medisch specialistische zorg

9
.0

uit 53 waarderingen

Waardering van Abortuskliniek Stimezo Zwolle - Zwolle op 12 maart 2019

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Zwangerschap

Toelichting

Buitengewoon vriendelijk, zorgvuldig, empathisch en liefdevol geholpen. Vanaf het moment dat ik belde voor een (adhoc) afspraak tot het moment dat ik uit de deur liep. Ik zou eigenlijk maandag 11 maart een zuigcurretage in een andere kliniek ondergaan. Daar liep ik tegen de volgende dingen aan; de privacy was ver te zoeken, een botte arts die de echo afnam en een haastige intake waar geen ruimte was voor een gesprek, al was deze vrouw wel vriendelijk. Toch een afspraak gemaakt, na een week, omdat ik de zwangerschap zsm wilde beëindigen. Mede door deze ervaring zag ik nog meer op tegen de behandeling van de 11e. In de ochtend, onderweg naar die kliniek en met verschillende klinieken gebeld om te vragen of ik daar toevallig terecht kon. Ook hier stak Zwolle met kop en schouders boven de rest uit in empathisch en volledig de tijd nemen voor mijn verhaal. Ik kon ook nog eens terecht. Een warm bad. Wat een fijne vrouw had ik aan de telefoon. Een geruststelling. Bij de andere kliniek mijn doorverwijsbrief gehaald en door gereden met mijn partner naar Zwolle. Nu moet ik ook zeggen dat ze alle medewerking verrichte en het begrepen dat ik ergens anders geholpen wilde worden. Dat siert ze. In Zwolle heel vriendelijk geholpen door de receptioniste. Genoeg privacy. Door een alleraardigste verpleegkundige meegenomen en een heel vriendelijke arts, die de tijd neemt en je ziet en hoort voordat ze de echo neemt. Mijn partner mocht overal bij aanwezig zijn. Écht een pre voor mij. Een lang gesprek gehad waar alle tijd genomen wordt voor je verhaal en emoties. Alles mag er zijn, zonder oordeel. Liefdevolle voorbereiding en tijdens de behandeling zijn ze ook heel zorgzaam en meelevend. Ik had een plaatselijke verdoving. Achteraf ook een gesprek, met arts en verpleegkundige een fijne verzorging en alle tijd om bij te komen. Ik woon 2 uur rijden van Zwolle, maar kan iedereen die dit moeilijke traject moet doorstaan,  aanraden om hier je behandeling te ondergaan. Zwolle, ik ben jullie dankbaar dat jullie mij zo goed,  liefdevol en kundig hebben behandeld.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Abortuskliniek Stimezo Zwolle? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.