Naar de navigatie Naar de inhoud

Abortuskliniek Stimezo Zwolle

Medisch specialistische zorg

9
.0

uit 53 waarderingen

Waardering van Abortuskliniek Stimezo Zwolle - Zwolle op 25 september 2019

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

8

Toelichting

Vandaag ben ik bij Stimezo geweest voor het plaatsen van een koperspiraal. Ik was opzoek naar vakkundige plaatsing (minder pijn bij zetten, betere bescherming en betrouwbaarheid achteraf) en wist dat deze kliniek erg veel spiralen plaats. Ik wist alleen niet zeker of de spiraal kon worden geplaatst door het stigma op vrouwenklinieken, maar na een telefoontje bleek dit  zeker mogelijk. De medewerkers (zowel aan de telefoon, achter de receptie en de behandelend arts en assistent) waren aardig, geruststellend en professioneel en ik kan elke vrouw aanraden om óók voor het plaatsen van alleen een spiraal, Stimezo mee te nemen in haar overweging. Natuurlijk deed het plaatsen pijn maar medewerkers informeerden goed en zorgden ervoor dat ik fit genoeg de deur uit ging. Ik was erg tevreden en hoop dat meer mensen in gaan zien dat  Stimezo meer doet dan alleen het beëindigen van zwangerschappen en er ook is voor bijvoorbeeld preventie van zwangerschap of andere redenen voor het plaatsen van een spiraal.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Abortuskliniek Stimezo Zwolle? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.