Naar de navigatie Naar de inhoud

Alphega Apotheek Lichtenvoorde

Farmacie

5
.3

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:00 - 17:30
dinsdag
8:00 - 17:30
woensdag
8:00 - 17:30
donderdag
8:00 - 17:30

Over Alphega Apotheek Lichtenvoorde

Zelfstandige Openbare Apotheek aangesloten bij de Alphega formule

Levert farmaceutische dienstverlening vanuit de basiszorg voor alle zorgverzekeraars.

Informatie

 Natuurlijk zijn wij er niet alleen voor uw geneesmiddelen en hulpmiddelen. U kunt bij ons ook terecht voor allerlei informatie op gezondheidsgebied. In de apotheek hebben we gratis folders over diverse ziektebeelden. Ook voor andere informatie over medicijnen of gezondheid bent u altijd welkom, ook als u geen recept heeft.

Vragen

Hoe moet ik dit medicijn gebruiken? En hoe lang? Gaat het wel samen met de andere geneesmiddelen die ik gebruik? Hoe werkt het eigenlijk? Waar zijn die gele tabletten ook al weer precies voor? Aarzel niet, vraag het ons.

U kunt ook met ons bellen, nog eens langs komen met uw vragen of een afspraak maken voor een medicijnconsult. Heeft u direct een vraag of een opmerking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

 Aparte spreekkamer

Wanneer u vragen heeft, die meer privacy vereisen dan op dat moment in de apotheek mogelijk is, vraag dan of u in de aparte spreekkamer een vraag kan stellen. Komt u op een druk moment in de apotheek en heeft u toch behoefte aan een rustig gesprek of extra uitleg over uw geneesmiddelen, dan maken wij daarvoor graag een afspraak met een apotheker of een assistente. Aarzel niet daarom te vragen. Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, dan mag u uw vragen altijd telefonisch stellen.

Bezorgen

Voor mensen die aan huis gebonden zijn en daardoor niet in staat zijn de apotheek te bezoeken, hebben wij een bezorgdienst. Ook grote pakketten kunnen wij voor u langs brengen. Wilt u gebruikmaken van deze service, dan kunt u uw huisarts vragen dit op het recept te zetten. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen met de apotheek. Een telefoontje van uw kant is voldoende om ervoor te zorgen dat de geneesmiddelen of hulpmiddelen bij u thuisbezorgd worden.

Waarderingen historie

2020
5.3
1 waardering
2017
9.0
1 waardering

Recente waarderingen

17 december 2020 - Geplaatst door de redactie

Goedemorgen, ik heb geen klachten over de apotheek, maar ik verbaas mij wel over één ding. Ik werk zelf als gemeente ambtenaar op twee gemeentehuizen. Daar mag, ivm AVG niets worden gedeeld met...

Reactie van/namens Alphega Apotheek Lichtenvoorde - Lichtenvoorde

Dank voor uw terechte opmerking aangaande privacy in de apotheek. De apotheek is bij wet vrijgesteld van privacy-plicht voor...

5.3
Lees meer
19 oktober 2017 - Geplaatst door de redactie

Vriendelijke, deskundige assistentes. De apotheker denkt met je mee bij vragen, komt gemaakte afspraken na en zoekt dingen uit. Hij heeft hart voor de patiënt.

9.0
Lees meer

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Buunk, H.B.J.

Beroep

Apotheker

Zorginstelling

Alphega Apotheek Lichtenvoorde, Lichtenvoorde
-

0 waarderingen