Waardering van Apotheek de Brug - Almere op 15 februari 2019

  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 9

Gemiddeld cijfer

2.3

Toelichting

Hi,is not correct i have to pay 40 euros for your service,the doctor told me nothing about yours expensive service,only if i want the medicine i have to wait and somebody send in the emergency the medicines.you have to inform about your cost and service and after the people decide if pacient wants to wait or not for the next day .really sad!

1 persoon vindt dit een nuttige waardering.

Vindt u dit een nuttige waardering?   Ja

Reactie van/namens Apotheek Apotheek de Brug - Almere

geplaatst op 16 februari 2019

Uit uw informatie vermoed ik dat u gebruik hebt gemaakt van de dienstvoorziening apotheek de Brug buiten kantooruren en mogelijk gedurende de nacht. In Nederland zijn er ongeveer 65 apotheken die, op afspraak met de collectieve zorgverzekeraars en de overheid, buiten gewone openingstijden beschikbaar zijn om u van dienst te zijn als u farmaceutische zorg nodig heeft op welk moment dan ook. Dit is geen commerciële service, maar een maatschappelijke voorziening die op kostenbasis door de zorgverzekeraars wordt gefinancierd. Deze voorziening is vanwege de incourante uren een relatief kostbare aangelegenheid. Overigens geldt hetzelfde voor de Huisartsenpost waar u was. Bent u verzekerd, dan betaalt uw zorgverzekering. Bent u niet verzekerd of wordt uw geneesmiddel niet vergoed binnen de basisverzekering dan betaalt u die kosten zelf. De tarieven zijn openbaar en staan vermeld op internet (https://www.zorggroep-almere.nl/apotheken/locaties/apotheek-de-brug/ ). Het motto is : Spoedzorg = dure zorg en Spoed : alleen als het moet!
Drs. R.J. Linde, apotheker

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

Ik ben deze zorgaanbieder en wil reageren op deze waardering

Bent u of werkt u voor Apotheek de Brug? Laat uw reactie achter door het formulier in te vullen. Dan plaatst de redactie van ZorgkaartNederland uw reactie onder de waardering.

Partners van ZorgkaartNederland